Nieuws

Open huis Tiny House De Kikker

Open Dag: Ontdek Tiny House De Kikker - Optimaal woongenot

Op zaterdag 1 juli tussen 10.00 - 15.00 uur organiseren Piet Timans van Piet Timans Architecten en Jeroen Beukers van Soltech Holding BV de open huis van Tiny House De Kikker, een uniek concept dat ultiem comfort biedt voor twee personen, zowel in de zomer als in de winter, zonder belangrijke concessies. Dit bijzondere huis combineert een prachtig uiterlijk met optimale functionaliteit en gebruiksgemak van het interieur.

De open dag wordt georganiseerd op onze locatie: De Draai 9 St. Annaparochie.

Tijdens deze dag krijg je de kans om Tiny House De Kikker te bezichtigen en meer te weten te komen over de vele mogelijkheden die het biedt. Piet Timans en Jeroen Beukers zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Mis deze unieke gelegenheid niet en kom langs op zaterdag 1 juli tussen 10.00 en 15.00 uur. Ontdek zelf de vele mogelijkheden vanTiny House De Kikker!

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag! 

Zonnedak bij Houtkonstruktie Friesland

St. Annaparochie 31 januari 2023

In november hebben wij de papieren ondertekend voor een zonnedak bij Houtkonstruktie Friesland. Deze week worden 266 zonnepanelen geplaatst. Dit is alweer het negende zonnedak van de Bildtse Energiecorporatie. De vrijwilligers van de Bildtse Energie Coöperatie werken samen aan onderstaande doelen:

Duurzame energie lokaal opwekken
Onze eigen energie duurzaam opwekken, dat willen we toch allemaal? Het is goed voor:Het milieu, omdat duurzame energie fossiele brandstoffen overbodig maakt en de CO2 uitstoot vermindert.
Onze portemonnee, omdat duurzaam opgewekte energie voordeliger is dan energie uit fossiele brandstoffen.
Onze omgeving, omdat we zelf bepalen waar onze energie wordt opgewekt en waar we de winst aan besteden.
Lager energie verbruik & lagere energiekosten
We creëren bewustwording op het gebied van energie bij de inwoners van het Bildt. Bilkerts gaan hierdoor nadenken over hun energieverbruik en hoe ze energie kunnen besparen. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt en worden de energiekosten lager.

Meer weten over de Bildtse Energie Corporatie? Ga dan naar de website. 

Bezoek scholieren Campus Middelsee

Deze maand hadden wij scholieren van Campus Middelsee Ulbe van Houten op bezoek. Dankzij een bedrijfsbezoek kunnen scholieren zich beter verdiepen in een beroep of vervolgopleiding. Bij ons kregen ze een rondleiding door onze werkplaats en daarna mochten ze aan de slag met het schroeven van steenstrips. Wij vonden het een zeer geslaagde dag en doen ook een volgende keer graag weer mee.