Houtkonstruktie Friesland
Dakkapel voor professionele bouwers

Dakkapel voor professionele bouwers

Houtkonstruktie Friesland heeft een assortiment materialen voor professionele bouwers. Zoals bijvoorbeeld onze dakkapel. De HKF Dakkapel wordt in onze eigen fabriek geprefabriceerd. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van een opbouwdakkapel! We zetten ze voor je op een rij:

Binnen een halve dag geplaatst

Door de zorgvuldige voorbereiding en prefabricage in de fabriek is het voor de professionele bouwer zeer eenvoudig te plaatsen. Binnen een paar uur is het dak wind en waterdicht.  Je kunt de dakkapel vervolgens netjes afwerken. Binnen een halve dag is de dakkapel geplaatst.

Productbeschrijving
Prefab dakkapel van Kingspan TEK elementen. Opties uit twee diktes 142 mm en 172 mm. Standaard geleverd met kunststof kozijnen HR++ glas. Diverse opties mogelijk. Afgewerkt met gevelbekleding (en boeidelen), diverse opties mogelijk. EPDM dakbedekking. 
 

Overige opmerkingen

De HKF dakkapel is speciaal voor zzp-ers in de bouw- en klusbedrijven en wordt dus exclusief plaatsing geleverd of bij ons opgehaald.

Zelf een dakkapel samenstellen en monteren?
Dat is ook mogelijk. Wij leveren TEK materiaal voor twee zijwangen en een dak. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Vragen of offerte aanvragen dakkapel?

Voor vragen over prijzen, offertes of productadvies. Neem contact op met: info@houtkonstruktiefriesland.nl of bel 085 0160705. Wij denken graag met je mee.

 
Direct naar contact